Ring i dag på 60 17 90 20 
Oddershede akupunktur Kolding logo

Gua sha massage Kolding. Slip smerten med en hurtig og effektiv behandling

Gua sha behandling er en gammel østlig behandlingsform, som virker hurtigt mod smerter og styrker dit immunforsvar.

Metoden er utrolig effektiv, og du vil som oftest mærke, at du har det meget bedre allerede efter første behandling. I min klinik kombinerer jeg tit metoden med cupping og akupunktur, så du får netop det forløb, der passer til dig.

Gua sha massage styrker din krops evne til at hele sig selv

Ordet gua sha betyder skrotning på kinesisk – og det er præcis, hvad det er!

Gua sha behandler bindevævet i dybden, frigør affaldsstoffer og styrker blodcirkulationen. Det fremmer din krops evne til at hele sig selv.

Allerede efter første behandling oplever du en befriende lettelse, mens varmen breder sig i din krop.

Behandlingen virker hurtigt – også mod kroniske smerter

Gua sha kan muligvis også gøre dig smertefri igen efter hjernerystelse, piskesmæld eller andre pludseligt opståede smerter.

I min klinik bruger jeg oftest metoden mod spændingshovedpine og migræne, iskias, smerter i ryg, skuldre og muskler, arme og albuer.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig og få en snak, hvor jeg fortæller dig, om gua sha kan afhjælpe netop dit problem.

Sådan bliver du smertefri med gua sha behandling

  • Før første behandling får vi en snak om dine smerter. Sammen lægger vi en plan for dit behandlingsforløb. Måske vil du have glæde af, at gua sha suppleres med cupping eller akupunktur.
  • Før behandlingen smører jeg olie eller creme på hudområdet.  Selve behandlingen foregår ved, at jeg ’skraber’ din hud med et gua sha redskab. Jeg fokuserer på stedet, der gør ondt – og området omkring stedet. Det føles anderledes end massage. Du vil kunne mærke dybden og du vil mærke, hvordan varmen breder sig i kroppen.
  • Du oplever højst sandsynligt effekt allerede efter første behandling. Glæd dig til en smidigere og mere bevægelig krop – uden smerter!
  • Efter behandlingen er der ofte mærker på huden, fordi affaldsstofferne trækker ud i underhuden. Bare rolig. De forsvinder hurtigt igen, og din hud får en frisk glød, fordi blodcirkulation og kollagenproduktion er styrket.
  • Det er en god idé at holde det behandlede hudområde dækket med tøj det første døgns tid. Undgå helst også sollys og kulde en dags tid – og drik masser af vand for at styrke effekten af din behandling.

Skyd genvej til et liv uden smerter

Ring eller send en mail og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig til liv uden smerter og spændinger, der ødelægger hverdagen.

homeenvelopephone-handsettext-align-justify linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram