Ring i dag på 60 17 90 20 
Oddershede akupunktur Kolding logo

Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk ansigtsakupunktur

Billede af dukke med punkter

Lad de kosmetiske tiltag blive naturlige i stedet for at være fyldt med gifte, hvor vi ikke kender langstidsbvirkningerne.

Kosmetiske behandlinger er blevet mere og mere brugte de seneste år. Botox og kosmetiske operationer  er blandt de mest kendte, men desværre ikke uden en lang række mulige  bivirkninger.

Et alternativ er kosmetisk ansigtsakupunktur. En relativ ny metode der bygger på muskelafslapning og stimulering mm. Gennem erfaring, kurser og afprøvning af forskellige metoder, blev denne  form for kosmetisk akupunktur, som nu benyttes ved Oddershede Akupunktur, vækket til live.

Med erfaringer fra UK, USA og Kina, blev de bedste metoder udvalgt og sammensat til en bred uddannelse der giver et godt fundament til denne form for behandlinger.

En kombination af nåle, kølende- og varmende masker, collagenstimulering samt ansigtsmassage, benyttes i en fuld behandling alt efter hvilket område der ønskes behandlet.

En synlig virkning efter relativt få behandlinger vil være at se på:

  • løft af øjenlåg
  • misfarvninger omkring øjne
  • (ryger)linjer over munden
  • nedadgående mundvige
  • linjer ud fra øjnene
  • dobbelthager
  • dybe furer
  • liv i øjnene
  • glød og mere energi i huden

Mange linier, rynker og furer kommer af gentagende bevægelser. Vores mimik er medvirkende i disse gentagende bevægelser og er dermed både træk i ansigtet vi ikke vil undvære, men som altså er medvirkende til f.eks. disse rynker, som mange gerne vil være foruden.

Botox udglatter, fylder og strammer huden og dermed linierne. Desværre er der en bivirkning der resulterer i at mimikken forsvinder og man dermed kan have svært ved at udtrykke sig overfor andre mennesker.

Med kosmetisk ansigts akupunktur, er der ingen bivirkninger. Risiciene ved akupunkturen, er forholdsvis små, og består i mikroblødninger af blodkar der kan resultere i blå mærker. Dette er relativt sjældent, når man er uddannet og har erfaring med akupunkturen.

Hvem kan have glæde af kosmetisk akupunktur?

Alle aldersgrupper vil kunne have glæde af metoden. Alderen har en betydning når det kommer til collagenniveau i huden og dermed hvor ’nemt’ det er at skabe resultater.

Som udgangspunkt vil en kvinde på 30 år med en spændstig hud, hurtigere kunne opnå resutater end en kvinde på 60, dog vil man kunne se resultater på kvinde på 60, det vil oftest være et spørgsmål om at flere behandlinger er nødvendige eller at perioden imellem disse forkortes.

Alligevel skal det som tidligere nævnes at hvert individ vil få en individuel behandling og der vil kunne være forskel på hvor hurtigt to kvinder på samme alder vil kunne se en forskel.

Huden

Mange faktorer spiller ind i forhold til hudens elasticitet og spændstighed. Faktorer som solbadning, røg, kost medicin mm. vil kunne spille ind og enten forælde eller forynge hudens udseende.

Dette betyder, at man med kosmetisk akupunktur, ser på den enkeltes ønsker og muligheder og tilrettelægger forløbet 100% efter dette.

Nåle i ansigtet

For mange kan nåle i ansigtet virke skræmmende og mange frygter ligeledes at det kan være smertefuldt. Det er vigtigt at vide, at nålene er den bedste kvalitet på markedet og at når der er tale om ansigtsakupunktur, benyttes et indføringshylster der minimerer det ubehag der måtte være ved isættelsen. Mange beskriver følelsen som ’aktivitet’ i huden og vævet. Det beskrives ligeledes som ’stramt’, ’prikkende’, ’spændt, ’afslappet’’ og varmende i huden. Dette viser igen, at behandlingen og følelsen af denne er individuel og ikke kan beskrives 100%.

Alt i alt tager en behandling med kosmetisk ansigtsakupunktur omkring 1,5timer 1. gang og efterfølgende omkring 1 time. Udover den fysiske behandling, kan der ligeledes være fokus på kost der kan skabe en bedre væskebalance og dermed en stærkere hud.

Hvorfor kosmetisk ansigtsakupunktur?

Det er vigtigt at føle sig tryg ved sin krop og tilfreds i sit sind. Denne måde for kosmetisk behandling giver en naturlig måde hvorpå man kan nå denne tilfredshed – uden bivirkninger og hvor man beholder sit udtryk.

Hos Oddershede akupunktur

Hvordan foregår en behandling? Som enhver anden akupunkturbehandling, er en kosmetisk ansigtsakupunkur behandling individuel fra én klient til en anden og forløbet tilrettelægges 100% efter vedkommendes ønsker og muligheder.

I klinikken udarbejdes der først en journal efter en snak om klientens ønsker.

Derudover tales der om f.eks. Medicinforbrug, tidligere sygdomme mm.

Selve behandlingen indeholder først kropsakupunktur, hvor specifikke udvalgte punkter på kroppen – hovedsageligt hænder og fødder, isættes for at støtte op om ansigstbehandlingen. Dette sker ved at akupunkturpunkterne har funktioner, der igen understøtter behandlingen der ønskes.

Her kan, hvis ønskes, placeres en urtemaske på ansigttet, der enten køler eller varmer, alt efter den ønskede virkning.

Herefter isættes akupunkturnålene i ansigtet. Dette kan for mange virke skræmmende og mange frygter ligeledes at det kan være smertefuldt. Det er vigtigt at vide, at nålene er den bedste kvalitet på markedet og ,at når der er tale om ansigtsakupunktur, benyttes et indføringshylster der minimerer det ubehag der måtte være ved isættelsen. Mange beskriver følelsen som ’aktivitet’ i huden og vævet. Det beskrives ligeledes som ’stramt’, ’prikkende’, ’spændt, ’afslappet’’ og varmende i huden. Dette viser igen, at behandlingen og følelsen af denne er individuel og ikke kan forklares 100%.

 Vigtigst er, klientens ønsker og følelser omkring forløbet

Efter nålenes virkningstid på omkring 20 minutter, tages disse ud og der kan, hvis ønsket isættes små nåle lokalt i forbindelse med linier og furer. Under denne behandling vil der samtidig kunne lægges en maske på ansigtet, der understøtter collagendannelsen i huden.

Efter endt behandling med masken og nålene, laves der en ansigtsmassage der igen støtter op omkring målet for behandlingen. Musklerne i og omkring ansigtet stimuleres og afslappes ved forskellige massageteknikker.

I klinikken er der under behandlingen oftest gjort brug af varmelamper på fødderne, der giver kroppen mulighed for nemmere at give slip på spændinger og slappe helt af.

Hos Oddershede Akupunktur bliver der fokuseret på ro. Dette betyder at man får tid og mulighed for at trække stikket ud og slappe af imens nålene gør deres. Der afspilles afslappende musik og behandleren forlader lokalet med mindre andet ønskes. Behandleren befinder sig altid lige udenfor lokalet og er indenfor hørevidde, der gør at klienten kan slappe helt af og stole på at alt er som det skal være.

Alt i alt tager en behandling med kosmetisk ansigtsakupunktur omkring 1,5timer 1. gang og efterfølgende omkring 1 time.

Det er vigtigt at føle sig tryg ved sin krop og tilfreds i sit sind – denne måde for kosmetisk behandling giver en naturlig måde at nå denne tilfredshed – uden bivirkninger.

homeenvelopephone-handsettext-align-justify linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram