Ring i dag på 60 17 90 20 
Oddershede akupunktur Kolding logo

Hovedpine? Cupping kan muligvis hjælpe dig fri af smerten. Se her

Træt af hovedpine eller migræne? Cupping kan hjælpe dig

Er du plaget af hovedpine, der kommer igen og igen? Heldigvis kan din hovedpine fjernes eller lindres med cupping og sund livsstil – eventuelt kombineret med akupunktur.

Det gælder også, hvis problemet er opstået efter ulykke eller sygdom, eller hvis andre i din familie har kronisk hovedpine.

Sammen kan vi gøre meget for at stoppe smerten, så du kan leve dit liv igen!

Sådan hjælper jeg dig fri af hovedpine i 3 trin

Diagnose:

Når du kommer i klinikken første gang, taler vi om dine symptomer, og hvordan hovedpinen generer dig i hverdagen.

Hvis du har en diagnose fra lægen, vil jeg selvfølgelig gerne høre den. Men det er mindst lige så vigtigt for mig at høre om dine symptomer og erfaringer, så jeg selv kan stille en diagnose.

Den endelige diagnose afhænger blandt andet af:

– Hvor tit du har ondt i hovedet

– Hvor i hovedet det gør ondt; og om det gør ondt andre steder

– Om hovedpinen er hormonel, dvs. om du oplever den i forbindelse med menstuation eller ægløsning.

Rådgivning om livsstil

Jeg rådgiver dig også om, hvordan du får en livsstil, der nedbringer risikoen for hovedpine.

Stress, søvnløshed, alkohol, rygning, forkert kost, uheldige motionsvaner eller forkerte arbejdsstillinger kan bidrage til smerterne.

Nogle får også hovedpine af mælkeprodukter, chokolade eller rødvin.

Derfor er det vigtigt, at du er klar til at ændre dine vaner lidt, hvis det er nødvendigt.

Behandlingsforløb med cupping

Vi aftaler et behandlingsforløb, hvor jeg ofte kombinerer cupping med guasha eller klassisk nåle-akupunktur afhængigt af dine symptomer.

Cupping-behandlingen foregår ved, at jeg placerer små beholdere kaldet ”cups” på din krop.

Under hver cup skabes et vakuum, som styrker din krops immunforsvar og kredsløb, og som renser affaldsstofferne ud af kroppen.

Cupping er en skånsom, men effektiv behandling. Men vær forberedt på, at du kan få et par blå mærker. Bare rolig. De forsvinder hurtigt – og mærkerne er kun tegn på effektiv udrensning!

Kontakt mig på mail anette@oddershede-akupunktur.dk eller telefon 60 17 90 20 for cupping i Kolding– og få en snak om cupping, der hjælper dig fri af hovedpine.

Facts om hovedpine

Spændingshovedpine

Spændingshovedpine er utrolig almindelig. Hovedpinen opstår ofte af spændinger i nakke, arme og skuldre, hvorfra smerten breder sig og bliver til en dunkende smerte i hovedet.

Problemet opstår tit på grund af uheldige siddestillinger eller arbejde med mange monotone bevægelser, der belaster muskulaturen.

Migræne

Migræne er periodiske anfald af dunkende hovedpine eller følelsen af et stramt bånd rundt om panden. Måske ledsaget af kvalme og opkastninger.

Mange kan mærke, hvornår migræneanfaldet er på vej, fordi det prikker i ansigt og arme, eller der opstår synsproblemer. Symptomerne op til selve anfaldet kaldes aura.

Migræneanfaldet kan vare fra få timer til flere dage, hvor den ramte har det bedst med at hvile i et mørkt rum.

homeenvelopephone-handsettext-align-justify linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram