Ring i dag på 60 17 90 20 
Oddershede akupunktur Kolding logo

Sundhedsforsikring Akupunktur

Har du en sundhedsforsikring du glemmer at bruge?

Du kender det at få smerter i nakken, ryggen, benene eller andre steder, enten når du er på arbejde eller i din fritid. Det kan for mange være svært at se sig ud af et behandlingsforløb økonomisk.

Mange glemmer imidlertid at de igennem deres arbejde måske har en sundhedsforsikring, der højst sandsynlig dækker akupunktur.

Du har allerede betalt!

Du har allerede betalt, så hvorfor ikke gøre brug af det..? Afhængig af hvilket selskab du har vil der være forskellige muligheder for bevilling, men smerter i bevæge apparater vil ved de fleste selskaber være dækket.

Jeg ved netop, at mange glemmer deres forsikring i tilfælde af smerter, og vil derfor gerne gør opmærksom på at en sundhedsforsikring som oftest kan benyttes ved Oddershede Akupunktur.

Jeg, Anette, er uddannet i TCM – Traditionel Chinese Medicin, og vil derfor også lave en kinesisk diagnose efter en snak og den indledende undersøgelse og tage hele mennesket i betragtning.

I situationer, hvor det vil være relevant, vil behandlingen omfatte smertebehandlingen, men ligeledes et dybere indblik i hvad der kan være galt som f.eks. underskud efter en lang periode med stress på jobbet, sygdom eller lignende.

Hos Oddershede Akupunktur har jeg erfaring med selskaberne PFA, Skandia, Codan, Mølholm, Top Danmark, Danske Sundhedsforsikring m.fl.

Derudover er der tilskud fra sygeforsikring Danmark efter konsultation hos lægen.

De fleste ved måske, at deres sundhedsforsikring dækker fysioterapi og kiropraktik mm. men de fleste dækker også akupunktur.

Jeg har erfaringer med

Tennisalbue, lændesmerter, hovedpine, nakke- og skulderproblemer, iskiasproblemer eller ’fodbold’-ben, hælsporer mm.

Hos Oddershede Akupunktur kombinerer jeg akupunkturen med blandt andet Cupping, el-akupunktur samt flere andre dyberegående massageformer. Jeg har erfaring med, at det virker dybt og mere længerevarende når metoderne kombineres.

Kravet omkring RAB registrering opfyldes hos Oddershede Akupunktur, da kravet omkring hygiejne samt videreuddannelse opfyldes

Kontakt din forsikring i dag, del din nye viden med andre, der har forsikringer, og book tid her på siden under ’online booking’.

homeenvelopephone-handsettext-align-justify linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram